Merbeyé, un clàssic del Tibidabo

UN ESPAI PLURAL I POLIVALENT QUE S’ADAPTA A TOT TIPUS DE CELEBRACIONS

El Rincón del Trotamundos. Sonia Trabal

Merbeyé, Barcelona

Merbeyé, va obrir les seves portes l’any 1977. Des de llavors han passat moltes coses i Merbeyé ha sabut readaptar-se als canvis de la gran metròpoli que és ara Barcelona.

Merbeyé, Barcelona

Si abans era un còctel bar, actualment Merbeyé és un espai plural i polivalent. Durant el dia, ofereix una variada carta de tapes i entrepans. En la seva magnífica i cuidada terrassa, turistes i locals, gaudeixen d’ella.

Merbeyé, Barcelona

Cap al tard, Merbeyé es transforma en un espai més cool sota una molt encertada selecció musical. Còctels i gintònics fan les delícies dels més sibarites. Per als nostàlgics, el còctel Tramvia Blau, dels anys 70, encara perdura en la carta.

I cada dissabte, a partir de les 23 hores, el DJ Saint George, s’encarrega que et sigui impossible romandre assegut. Tothom a ballar!

Merbeyé, Barcelona

Així mateix, Merbeyé ofereix la possibilitat d’organitzar esdeveniments privats, com per exemple aniversaris, posades de llarg, noces informals, esdeveniments d’empresa, presentació de llibres i un llarg etcètera. Aquest esperit festiu, amanit amb una magnífica selecció de càterings i posterior opció de copes, fan de Merbeyé el lloc ideal perquè la teva festa sigui tot un èxit.

Merbeyé, Barcelona

I per si no fos poc aquesta “atapeïda agenda”, Merbeyé també ofereix esporàdicament concerts de jazz que són la delícia dels amants d’aquest tipus de música.

Merbeyé, Barcelona

També durant les festes nadalenques, algunes empreses organitzen els seus sopars d’empresa al local. Sempre i quan es prefereixi una versió més desenfadada del que entenem pel concepte “sopar d’empresa”.

Merbeyé, Barcelona

I per cap d’any, Merbeyé proposa el “Clàssic”, és a dir, un deliciós “sopar-còctel”, cotilló i posterior festa fins que el cos aguanti. Amb un preu de 60 euros, és una bona opció per als que ja estan cansats de les sobretaules nadalenques i prefereixen celebrar-ho d’una manera una mica més informal. T’hi apuntes?

MERBEYÉ

Plaça Dr. Andreu, 2. Barcelona 08035. Bar: 934 179 279 Office: 934 173 549

Parque Güell, Barcelona

Arco del Triunfo, Barcelona

La Pedrera, Barcelona

La Sagrada Familia, Barcelona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *